تالار کافه کلاسیک

نسخه کامل: سریال های مشهور خارجی صدا سیما
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید. نمایش نسخه کامل با قالب بندی مناسب.

سلام قصد مت از این تاپیک بیشتر ایجاد صفحه ای برای تهیه سریال ها یا پرسید اسم سریال هاست خودم هم اول شروع میکنم با سریال بازرس مورس آیا کسی داردش البته با صدای استاد بزرگوار پرویز بهرام:heart:

(۱۷-۱۰-۱۳۹۰ ۰۳:۲۶ عصر)کمیسر ناوارو نوشته شده: [ -> ]

سلام قصد مت از این تاپیک بیشتر ایجاد صفحه ای برای تهیه سریال ها یا پرسید اسم سریال هاست خودم هم اول شروع میکنم با سریال بازرس مورس آیا کسی داردش البته با صدای استاد بزرگوار پرویز بهرام:heart:

ناواروي عزيز، اين تاپيك جايش خالي بود اما بنظر بنده علاوه بر پرداختن به اطلاعات سريالهاي خاطره انگيز ، اگر نام دوبلورهاي آنها هم توسط دوستان فهيم و بزرگوار كافه خصوصا رابرت ميچم عزيز و ايرج و محمد نازنين كه دستي در دايره المعارف دوبلاژ دارند ثبت شود بنظرم مانند بخشهاي ديگرتاپيك ، پربارخواهد بود . فقط كاش اين تاپيك در بخش دايره المعارف قرار داشت.

ممنون از محبتتون درست میفرمایید اما به این خاطر اینجا تاپیک رو زدم چون مشابه آن برای فیلم های سینمایی در این تاپیکه اما اگه اشتباهی انجام دادم جاش رو عوض میکنم

به سوی جنوب

به سوی جنوب (به انگلیسی: Due South) یک سریال جنایی کانادایی است که عناصر کمدی نیز در آن به کار رفته است.

کارگردانی این سریال به عهده پل هاگیز بوده و توسط آلیانس فیلمز تولید شده است. 

از ستارگان این سریال می‌توان از پل گراس، دیوید مارچیانو و کلوم کیث رینی نام برد. این مجموعه در ۴ فصل با مجموع ۶۷ قسمت از سال ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۹ پخش می‌شد.

دوبلور ها :

ژرژ پطروسی : پل گراس / بنتون فریزر

علیرضا باشکندی : دیوید مارچیانو / ری وکیو  

کاراگاه و رکس (Kommissar Rex)

عنوان فارسی: کاراگاه و رکس
عنوان لاتین: Kommissar Rex
محصول سال: ۱۹۹۴ تا ۱۹۹۸
محصول کشور: استرالیا / آلمان

کارگردانان: Hans Werner (هانس ورنر) ، Oliver Hirschbiegel (اولیور هیرسبیگل) ، Wolfgang Dickmann (ولفگانگ دیکمن) و Detlef Rönfeldt (دتلف رونفلت)

بازیگران: Tobias Moretti (توبیاس مورتی) ، Wolf Bachofner (ولف بچوفنر) ، Fritz Muliar (فریتز مولیر) و به همراه سگ باهوش و دوست داشتنی، رکس (Rex)

خلاصه داستان: بازرس “ریچارد موزر” (توبیاس مورتی) یک افسر پلیس بسیار ماهر است که به همراه سگ باهوش و دوست داشتنی خودش “رکس” معماهای پیچیده را به سرعت بررسی و رمزگشایی میکند. “رکس” در کشف سرنخ ها بسیار سریع عمل میکند و حتی جان افراد را نیز در مواقعی نجات میدهد و … 

دوبلور :

کیکاووس یاکیده :  توبیاس مورتی به نقش  ریچارد موزر  

توبیاس مورتی در سال 2011 

بله آقای وزیر

بله آقای وزیر یک مجموعهٔ تلویزیونی کمدی ساخته توسط بی‌بی‌سی است که برای اولین بار در بین سال‌های ۱۹۸۶ (میلادی) تا ۱۹۸۸ (میلادی) در قالب سه قسمت هفت‌تایی ساخته شده‌است. این مجموعه تلویزیونی با بله آقای نخست‌وزیر پی‌گرفته شد.

مجموعه تلویزیونی بله آقای وزیر و بله آقای نخست وزیر در سال ۱۳۸۴ در ایران به پخش رسید.

دوبلور ها : منوچهر والی زاده  /   جیمز هکر   /Paul Eddington

پرویز ربیعی / سر همفری /Sir Nigel Hawthorne

آدرس های مرجع